Wil je een beton schutting kopen? Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidsdicht. Dankzij ons grote assortiment aan betonnen schuttingen met verschillende motieven, vindt u altijd de perfecte schutting voor uw tuin. Voor een duurzame schutting met een ruwe, stoere uitstraling kiest u bijvoorbeeld onze betonschutting met rotsmotief of de betonschutting graniet. Zoekt u een simpele maar stijlvolle betonnen schutting, dan kiest u voor de beton schutting met gebroken steen motief of nostalgie motief.

Het plaatsen van de betonschutting is door zijn systeem niet erg ingewikkeld. Doordat de betonplaten precies in de sleuven vallen, heeft u gelijk de goede afstand te pakken. Als de betonplaat maar goed tussen de palen zit, en strak in de sleuven, is het ook eenvoudig om op te meten of deze wel waterpas is. De houten schuttingen die tussen de betonpalen en bovenop de onderplaat bevestigd worden hebben hierdoor geen direct grondcontact. Hierdoor kan het vocht niet in de schuttingen trekken, en hebben de schuttingen een langere levensduur.

Onderhoud van een beton schutting

Een beton schutting heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Wanneer je kiest om een beton schutting op kleur te nemen, zorg je voor extra bescherming door de betoncoating. Het enige wat je eens in de zoveel tijd kunt doen is vuiligheid wegspoelen met water. Verder gaan betonnen schuttingen tientallen jaren mee en hoef je je voor een hele lang geen druk te maken over de levensduur van je betonschuttingen.

Een beton schutting is de ideale keuze omdat je naast een onderhoudsvrije schutting, ook een goedkope en moderne schutting kiest. Kies een motief die past bij jouw wensen. Je kunt o.a. kiezen voor houtmotieven en steenmotieven.