Rolgordijnen geven sfeer aan een ruimte. Heb jij ook soms het gevoel dat je het allemaal al eens gezien hebt?

Je woning ziet er eigenlijk maar saai uit, en je hebt weinig inspiratie over hoe je het anders kan aanpakken. Dat dat een herkenbaar gevoel is, blijkt onder andere uit de vele make-over programma’s op televisie, waar het interieur van enkele gelukkige wooneigenaars een opfrisbeurt krijgt.

Maar ook jij kan je woning onder handen nemen met enkele slimme tips & tricks, zonder dat je daarbij een cameraploeg in huis hoeft te halen. Vandaag zetten we duo rolgordijnen in de kijker, een inventieve verduistering die een stijlvolle afwerking geeft aan je woonkamer. Benieuwd waarom wij van duo rolgordijnen houden?

Duo rolgordijnen zijn inventief en uniek

Klassieke gordijnen en jaloezieën gaan al jarenlang mee, maar kennen helaas ook hun beperkingen. De uitvinding van het duo rolgordijn liet dan ook een frisse wind blazen door de wereld van gordijnen en raamverduisteringen.

Met twee stoffen die over elkaar heen schuiven bepaal je in één handige beweging hoeveel lichtinval je wil met een duo Velux rolgordijn. Dat effect werd bereikt door een lichtdoorlatende stof te combineren met een verduisterende stof.