Stortdouche kopen? Wie de inrichting van de badkamer helemaal zelf wil bepalen, wil ook keuze hebben in de samenstelling van de verschillende onderdelen. Met de regendouche onderdelen van Tegeldepot bepaalt u zelf de opbouw regendouche in uw badkamer.

Kiest u voor een inbouwsysteem waarbij een groot deel van de douche in de muur verwerkt wordt of heeft u liever een systeem met een douchestang? Ook qua design hebt u een ruime keuze. Klassiek of modern, rond of vierkant, strak of sierlijk, in ons ruime assortiment van Budget-sanitair.nl vindt u precies de onderdelen die u zoekt!

Een regendouche of regendoucheset met kraan zorgt voor een volledige set die u bij u in de badkamer kunt (laten) installeren. De kraan kunt u aansluiten op de waterleiding, de regendouche hangt u aan de wand of aan het plafond om onder de stortdouche plaats te kunnen nemen. Uiteraard zijn er zowel opbouw als inbouw regendouches beschikbaar.

Het is de moeite waard om die goed te vergelijken en te kijken naar zowel de regendoucheset met kraan als het model zonder de kraan. Heeft u al een kraan zitten voor een reguliere douche? Kijk dan wel of de waterdruk groot genoeg is voor de regendoucheset die u op het oog heeft. Een regendouche kan ook perfect worden toegepast in een douchecabines of inloopdouche