Waar een tuinhuisje voorheen voornamelijk als extra opslagplaats voor bijvoorbeeld de fietsen en de grasmaaier gebruikt werd, wordt het tegenwoordig ook steeds vaker als buitenverblijf gezien.

Wanneer je de laatste optie of een combinatie van beiden wel ziet zitten, is een tuinhuis met veranda of overkapping de ideale oplossing. Op deze manier wordt de extra buitenruimte namelijk vergroot en kun je, weer of geen weer, altijd droog en beschut buiten zitten onder een overkapping.

Klein of groot tuinhuis? Met of zonder geïntegreerde overkapping?

Zoekt u een tuinhuis met overkapping? Bij Lugarde is alles mogelijk! Een tuinhuis met overkapping is momenteel erg populair! Het voordeel van een tuinhuis met luifel is dat het zowel een afsluitbare ruimte heeft als een overdekte ruimte.

In de afsluitbare ruimte is er plek voor het opbergen van tuinmeubelen, gereedschap of gebruikte spullen die te mooi zijn om weg te gooien. Onder de overkapping is er ruimte voor verschillende doeleinden. Creëer bijvoorbeeld een lounge en zet een groot eettafel waar u gezellig samen kunt dineren met vrienden en familie.