Overkappingen online kopen? Hier vindt u alle soorten houten overkappingen die Woodpro aanbieden. Zoekt u een overkapping zodat uw auto droog staat of wordt beschermd tegen de zon? Dan zijn onze overkappingen ideaal voor u!

Prima te gebruiken als bijvoorbeeld een houten carport. Geen verkleuring meer van uw lak omdat de auto in de zon staat, en geen watervlekken op uw auto omdat uw auto altijd buiten in de regen staat. Daarnaast is een houten overkapping ook te leveren als prieel of veranda.

Niet meer slepen met parasols in uw tuin omdat u anders in de volle zomerzon moet zitten. U neemt gewoon plaats onder uw eigen houten terrasoverkapping. Zelf als het wat kouder is kunt u in combinatie met een terrasverwarmer toch nog heerlijk buiten zitten. Heerlijk met wat vrienden in de nazomer ’s avonds nog gezellig een hapje en een drankje te nuttigen.

Wat Woodpro zo speciaal maakt

Woodpro is opgericht door Bertus Wuestman. Al vroeg in zijn carrière werkte hij voor zijn vader als een rietdekker. Al snel vroegen zijn klanten niet alleen om rieten daken, maar waren ze ook geïnteresseerd in het kopen van blokhutten.

In 1978 ontwikkelde Bertus een hut met een rieten dak en dit was het begin van het Woodpro-verhaal. Veel andere blokhutten moesten volgen. Sindsdien heeft hij het bedrijf uitgebreid met tientallen blokhuttenontwerpen en andere producten.

Bertus werkt nog steeds voor het familiebedrijf. Zijn dochter Andrea en zoon Thomas runnen nu Woodpro. Sinds 2016 is Andrea Wuestman de primaire eigenaar van het bedrijf. Woodpro heeft ongeveer 100 werknemers in administratie en productie, waarvan het hoofddoel is ervoor te zorgen dat elke klant volledig tevreden is.