Investeren in vastgoed? Wellicht heeft u hierover nagedacht of dit overwogen. Investeren in bedrijfspanden en/of woningen is een veilig en rendabel alternatief voor beleggen op de beurs.

Als investeerder heeft u de zekerheid van bezit en profiteert u van de toenemende vraag naar woonruimte. Investeren in vastgoed brengt enkele voordelen met zich mee. Als eerste biedt het een stabiel inkomen.

De huur wordt contractueel vastgelegd en maandelijks betaald. Door deze jaarlijks te indexeren en te verhogen kunt u zich beschermen tegen inflatie. Als tweede biedt het een goed rendement.

U vindt bij hen dus vakkundig advies. Voor hen is het heel belangrijk om onafhankelijk advies te kunnen bieden waar u echt iets aan heeft. Pragmatisch en innovatief, dat is waar zij voor staan.

Wanneer u overweegt om in vastgoed te investeren, is het belangrijk om te weten wat de kansen en risico’s zijn. Derick informeert u graag over de kansen en mogelijkheden die u als investeerder heeft.

Omdat de huurinkomsten voorspelbaar zijn, deze zijn vastgelegd en dus bekend, en veel operationele zaken zijn geregeld, is het kopen van een beleggingspand een goede keuze. Als investeerder heeft u direct een solide rendement. Bezoek daarom snel Derick.be.